Trafiklärare

På uppdrag av Vuxenutbildningen i Klippan driver vi en 60-veckors trafiklärarutbildning. Kursen är en av nio yrkeshögskoleutbildningar i landet med denna inriktning.
Utbildningen som startar mars 2018 kommer att genomföras i Klippan. För information om denna utbildningsomgång hänvisar vi till Vuxenutbildningen i Klippan, www.klippan.se 

YH Myndighetens hemsida hittar du information om Yrkeshögskoleutbildningar.

Utbildarna AB kommer inte att starta Trafiklärarutbildning under 2018

YH-myndigheten kommer inte bevilja start av Trafiklärarutbildning i Helsingborg under 2018. Anledningen som man uppger i beslutet är att utbildningen redan finns i regionen. Eftersom behovet är stort och vi har ett bra och flexibelt upplägg av utbildningen, kommer vi att lämna in en ny ansökan till hösten om att få starta 2019-20.

INFORMATION TILL TRAFIKSKOLOR

"Vi utbildar era framtida medarbetare!

Är du intresserad av att vara med och forma morgondagens trafiklärare och även få en chans att rekrytera medarbetare. Då finns det möjlighet att ta emot trafiklärarkandidater under den praktiska delen av utbildningen som är förlagd på trafikskolor.

De studerande är ute på praktik en dag i veckan under hela utbildningstiden (60 veckor) samt sammanhängande under 15 veckor fördelat på tre perioder (2+3+10 veckor).

I dokumentet "Arbetsplatsförlagd utbildning inom trafiklärarutbildningen..." kan du läsa mer om vad det innebär att ta emot en trafiklärarkandidat på praktik. 
Om ni är intresserade så vill vi att ni fyller i "Intresseanmälan praktik/LIA..." och skickar den till oss via post eller mail.

Hör gärna av er till robert.andreasson@utbildarna.com tel 042-32 68 09, om ni har några frågor om utbildningen.