KÖRTRÄNING för B-körkort -​​
Helsingborg & kungsbacka

Övningskör för körkort till personbil

Hos oss kan du varje höst mängdträna till reducerat pris där du övningskör med våra trafiklärarstuderande som då är i slutet av sin utbildning

Med lite framförhållning får du billigare körkort

Undervisningen för personbil är hos oss inte en komplett körkortsutbildning. Vissa obligatoriska moment ingår inte i vår undervisning och vi bokar inte teori- eller körprov. Därför rekommenderar vi er att samtidigt gå till en trafikskola för att få undervisningen komplett.

En 55 minuters körlektion kostar 330 kr, moms inräknad. Vid köp av paket omfattande 10 lektioner betalar du 3000 kr.

SÄNK KOSTnaDEN FÖR DITT KÖRKORT

Planera framåt och tjäna på att vi utbildar trafiklärare

Övningskörningar genomförs dagtid, måndag, tisdag och onsdag mellan 07.45 och 15.45. Vi kan erbjuda övningskörning under tiden september-december.
Du övningskör då med våra studerande som är i slutet på sin utbildning till trafiklärare. Med i bilen finns alltid minst en utbildad trafiklärare som följer lektionen. Övningskörningen är främst till för våra trafiklärarstuderande som får övning i sitt kommande yrke, men för dig som körkortselev blir det ett utmärkt sätt att få mängdträning och utbildning till ett reducerat pris!

Våra trafiklärarkandidater erbjuder kostnadsfri teoriundervisning vid sex tillfällen. Du kan delta i teoriundervisningen utan att köpa några körlektioner om du önskar detta.
OBS! Om du deltar vid alla sex teoritillfällena bjuder vi på en gratis körlektion! Föranmälan krävs.

Den 19 augusti klockan 15.00 genomför vi ett informationsmöte där vi informerar om vår utbildning. Under mötet går det bra att ställa frågor samt skriva in sig och boka körlektioner. Om du köper 10 körlektioner under informationsmötet får du ytterligare en körlektion i priset.

Informationsmötet, teoriundervisning och körlektioner äger rum hos Utbildarna AB på Atlantgatan 6 i Helsingborg.
Beroende på antalet deltagare vid informationsmötet kan viss kötid förekomma. Vi har begränsat antalet deltagare, men genomför informationen tills dess att alla fått ta del av denna. Tänk på att under pandemin hålla avstånd och invänta din tur att få informationen.

OBS!
För att få boka körtider för att  övningsköra måste du ha körkortstillstånd. Det kan ta lite tid att få tillståndet så vi rekommenderar att du söker det direkt om du tänker börja övningsköra. Du gör ansökan på www.transportstyrelsen.se.

I Kungsbacka kommer vi erbjuda denna utbildningen med start i augusti 2022. Det går därför inte att boka några körlektioner i Kungsbacka i dagsläget.Bokning av körlektioner kan göras i anslutning till informationsmötet och från och med 23 augusti på tel. 0706- 32 68 40 eller genom besök måndagar, tisdagar och onsdagar, 09.00 – 14.30.
Är du intresserad är du välkommen att skicka en intresseanmälan redan nu!

Kom med bland aspiranterna

Om du planerar lite hjälper vi dig hålla igen på kostnaderna för B-körkortet