KÖRTRÄNING för B-körkort -​​
Helsingborg & kungsbacka

Övningskör för körkort till personbil

Hos oss kan du mängdträna till reducerat pris där du övningskör med våra trafiklärarstuderande som då är i slutet av sin utbildning

Med lite framförhållning får du billigare körkort

Undervisningen för personbil är hos oss inte en komplett körkortsutbildning. Vissa obligatoriska moment ingår inte i vår undervisning och vi bokar inte teori- eller körprov. Därför rekommenderar vi er att samtidigt gå till en trafikskola för att få undervisningen komplett.

En 50 minuters körlektion kostar 350 kr, moms inräknad. Vid köp av paket omfattande 10 lektioner betalar du 3000 kr.

För att kunna boka körlektioner krävs att du har ett giltigt körkortstillstånd. Saknar du detta kan du läsa mer och ansöka om det hos transportstyrelsen.se

SÄNK KOSTnaDEN FÖR DITT KÖRKORT

Planera framåt och tjäna på att vi utbildar trafiklärare

Övningskörningar genomförs dagtid, måndag, tisdag och onsdag mellan 07.45 och 15.45. Vi kan erbjuda övningskörning under tiden september-december (Helsingborg och Kungsbacka) samt mellan april – juli (Helsingborg).
Du övningskör då med våra studerande som är i slutet på sin utbildning till trafiklärare. Med i bilen finns alltid minst en utbildad trafiklärare som följer lektionen. Övningskörningen är främst till för våra trafiklärarstuderande som får övning i sitt kommande yrke, men för dig som körkortselev blir det ett utmärkt sätt att få mängdträning och utbildning till ett reducerat pris!

Våra trafiklärarkandidater erbjuder kostnadsfri teoriundervisning. Du kan delta i teoriundervisningen utan att köpa några körlektioner om du önskar detta.
OBS! Om du deltar vid alla teoritillfällena bjuder vi på en gratis körlektion! Föranmälan krävs.

Nästa informationsmöte genomförs den 16 augusti klockan 15.00. Från den 21 augusti är du är välkommen att kontakta oss om du önskar boka in dig på lektioner: 0706-32 68 40 – trafiklarare@outlook.com

Om du köper tio körlektioner vid informationsmötet får du en extra körlektion på köpet!

Informationsmötet, teoriundervisning och körlektioner äger rum hos Utbildarna AB på Motorgatan 2 i Helsingborg.
Beroende på antalet deltagare vid informationsmötet kan viss kötid förekomma.

OBS!
För att få boka körtider för att  övningsköra måste du ha körkortstillstånd. Det kan ta lite tid att få tillståndet så vi rekommenderar att du söker det direkt om du tänker börja övningsköra. Du gör ansökan på www.transportstyrelsen.se.

Information om höstens informationsmöte kommer lite längre fram. Övningskörning kommer erbjudas från augusti månad.

Informationsmötet, teoriundervisning och körlektioner äger rum hos Utbildarna AB på Hantverksgatan 30 i Kungsbacka.
Beroende på antalet deltagare vid informationsmötet kan viss kötid förekomma.

OBS!
För att få boka körtider för att  övningsköra måste du ha körkortstillstånd. Det kan ta lite tid att få tillståndet så vi rekommenderar att du söker det direkt om du tänker börja övningsköra. Du gör ansökan på www.transportstyrelsen.se.

Bokning av körlektioner kan göras via telefon eller besök vid de tillfällen vår trafikskola för personbil håller öppet (måndagar, tisdagar, 09.00 – 14.30.)
Telefonnummer Helsingborg: 0706-32 68 40
Telefonnummer Kungsbacka: 0706-32 68 50 (öppnar åter i augusti)
Är du intresserad är du välkommen att skicka en intresseanmälan redan nu!

Kom med bland aspiranterna

Om du planerar lite hjälper vi dig hålla igen på kostnaderna för B-körkortet